Puolėjas atskleidė, kad juo sezono metu domėjosi ir Kauno „Žalgirio“ komanda.

G. Orelikas reguliariajame sezone per 20 rungtynių vidutiniškai rinko po 17, 5 taško Geriausias jo asmeninis pasirodymas pagal pelnytus taškus buvo lapkričio 24 dienos rungtynėse su „Šiaulių“ komanda. Orelikas tuomet jų įmetė 27-is, o „Prienai“ užtikrintai laimėjo 96:78.

G. Orelikas buvo stabiliai geras žaidėjas visą reguliarųjį sezoną. Todėl nenuostabu, jog būtent jis tapo naudingiausiu krepšininku šiame BEKO-LKL čempionato etape. Puolėjas svariai prisidėjo prie „Prienų“ ekipos pergalių, kurių iš viso iškovojo 16.

Jis vidutiniškai pelnė po 17,5 taško, atkovojo po 5,7 kamuolio ir rinko po 21,2 naudingumo balo. Geriausias Oreliko pasirodymas buvo užfiksuotas lapkričio 24 dienos rungtynėse su „Šiaulių“ komanda ir vasario 2 dienos mače su „Nevėžiu“. Šiose rungtynėse jis surinko po 33 naudingumo balus, o „Prienai“ abu kartus šventė pergalę.

Tiesa, G. Oreliko indėlio neužteko tam, kad „Prienai“ trečius metus iš eilės iškovotų LKL bronzos medalius.
Gediminas Orelikas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)