Vyksta nuolatinis kraujavimas ir uždegimas. Gyvūnui tikriausiai labai skauda. Nepaisant prisitaikymo gyventi su negalia, katytė kankinasi. Norime ją parodyti gydytojams, pasitarti dėl galimos operacijos. Tik bėda, kad lėšų šiam tikslui visiškai neturime.

Gali būti, kad leteną reikės amputuoti. Kita bėda - pooperacinis laikotarpis. Nėra, kur padėti vargšės po operacijos. Tad labai ieškome galinčių priglausti Miglutę iki ji galės keliauti atgal į lauką. Vėliau ją galima bus paleisti atgal į jai pažįstamą kiemą. Jei jau gyvena skausmuose su nevaldoma letena, gyvens ir be jos.

Žinoma, tikra svajonė būtų jai surasti namus. Negalime laukti, kol ta letena nupus. Artėja karščiai, musės žaizdose pridės kiaušinių, o tada Miglutės gyvenimas pasibaigs labai greitai. Ar bus galinčių prisidėti finansiškai prie katytės Miglutės gydymo? Lyg surištos mūsų rankos. Labai daug sunkių ligonių.

Apžiūra, rentgenai ir operacija gali kainuoti 300 - 500 litų. Pradžiai prašome 120 litų apžiūrai ir rentgenui, kad žinotumėm, kaip galime jai padėti. Labai ačiū.

Jau tuoj bus dešimt - tiek per mėnesį sutraumuotų vargšų katinukų mūsų organizacijoje.

Susisiekti: +370 615 58898; +370 689 73782; info@rainiukas.lt („Rainiukas“)