Tai šiltas ir nuoširdus renginys, skirtas Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Pirmojo „Neatrastų talentų festivalio“ laureatai dalyvavo LNK projekte „Dvi minutės šlovės“. Vienas iš jų, Gražvydas Sidiniauskas užėmė trečią vietą, o vėliau pateko į „Eurovizijos“ finalą.

Šiais metais festivalyje dalyvaus ne tik įvairaus amžiaus vaikai ir paaugliai, norintys pasidalinti scenoje savo talentu ir išskirtiniais gabumais šokių, dainavimo, muzikos ir kitos veiklos srityse, bet ir visi talentingi vilniečiai. Renginį ves aktorius Darius Rakauskas.

Festivalio dalyvių atranka įvyks gegužės 18 d. 12 val. Prekybos ir verslo centro „Panorama“ Centrineje aikštėje. Festivalį pradės pirmojo festivalio laureatas Gražvydas Sidiniauskas ir antrojo festivalio laureatai Rožė Arbačiauskaitė, Žilvinas Ališauskas ir grupė Coffe out. Dalyvaukite, Jūsų laukia, prizai siurprizai kt.

Fetsivalio pabaigoje vilniečiai bus supažindinti su insultu: kas yra insultas, kokie jo požymiai, ką daryti, kokia prevencija. Šią pamokėlę praves gydytoja Danguolė Bortkevičienė.