Kaip Jonas atsidūrė lenktynių trasoje – geras klausimas. Šeimoje lenktynininkų nebuvo, tačiau vyriškas genas iššaukė potraukį greitiems automobiliams. Viskas prasidėjo nuo „Volkswagen Golf” „automato” su 1,8 litro motoru. Vėliau – eilė kitų automobilių. Ir štai, žingsnis po žingsnio, Vilniaus gatvėmis riedėjęs asmeninis „Mitsubishi Lance Evo VIII” automobilis virto čempionišku bolidu su 656 AG, visa saugumo įranga ir sudėtingomis aerodinaminėmis machinacijomis.

„Mano EVO evoliucionavo į naudojimui visiškai netinkamą automobilį. Kasdieniam naudojimui.”, – sako 2012-aisiais greičiausiu tapęs lenktynininkas.

Iki gegužės 18 d., kuomet Kačerginės „Nemuno žiede” vyks pirmasis 2013-ųjų metų „Fast Lap” etapas, odontologas Jonas Poškus gali išdidžiai vaikščioti su geltonais „aš greičiausias” marškinėliais. Bet ar ilgai? Sužinosime lenktynių trasoje.

Susipažinkie – odontologas iš Vilniaus Jonas Poškus, visų „Fast Lap” dalyvių taikinys numeris vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)