Pasiūlytas veikimo principas - nedaryti tarptautinio pavedimo, kai norima pervesti nedidelę sumą pinigų per dieną. Viena tikslinių paslaugos grupių – emigrantai ir jų artimieji.

Pavyzdžiui, jei iš Jungtinės Karalystės norima padaryti 20 svarų sterlingų pavedimą, per bankų sistemą tai gali kainuoti apie 20 svarų sterlingų ir trukti tris darbo dienas, kai „Transfer Go“ paslaugą siūlo už 2,5 svarų sterlingų, nes nedaro tarptautinio pavedimo: jei pinigai įplaukia į sąskaitą Jungtinėje Karalystėje, jie išmokami iš lietuviškos įmonės sąskaitos, be to pavedimo terminas – viena darbo diena.

Kasmet Danijos prekybos rūmai ieško inovatyvių bendrovių, kurios pristato savo verslo viziją prekybos rūmų valdybai, o nugalėtojui organizuojama kelionė ir susitikimai su potencialiais partneriais, verslo angelais ir partneriais Danijoje.

Apdovanojama įmonė "Transfer Go"
Apdovanojimą įteikė DELFI vyriausioji redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė ir Danijos prekybos rūmų prezidentas Thomas Solupajev-Ronlev.

Dėl šio apdovanojimo finale taip pat varžėsi dar keturios įmonės. Tai „Žvelk aukščiau“, kuri siūlo stebėti pasėlius ir kitus objektus mažais mobiliaisiais prietaisais - lėktuvais su papildoma įranga, įvertinančia drėgmę, temperatūrą ir kitus rodiklius.

„Dragdis“, kuri pasiūlė sprendimą, kaip vartotojui tvarkingai rinkti duomenis iš interneto, pavyzdžiui, nuorodas, tekstus, nuotraukas ir kitą informaciją.

Skirtingų atspalvių apšvietimą, pavyzdžiui, žvakės šviesos, dienos šviesos ir kitus siūlanti bendrovė „Ledigma“.

Taip pat įmontuojamų virtuvės, vonios ir kitų patalpų gamybos bendrovė „ConCreAte“.

Pernai iš penkių finalistų mokėjimo sistemų bendrovė „Mokipay“ buvo išrinkta Danijai vertingiausia ir įdomiausia Lietuvos verslo idėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)