Naujos kartos benzininis variklis pakeičia anksčiau buvusius 1.6 l „Turbo” variklius. Maksimalus šio variklio sukamasis momentas yra 280 Nm (50 Nm daugiau nei anksčiau), kuris pasiekiamas esant 1650 aps./min. (ankstesnės kartos: 2200 aps./min.). Šis variklis ne tik galingesnis už pirmtaką – jo sukamasis momentas didesnis 12 proc. nei kitų šio segmento konkurentų, kurių galia yra 150 – 180 AG, įskaitant ir aukštos klasės vokiečių pagamintus modelius.

Penkerių durų „Astra 1.6 SIDI Turbo” Vokietijoje galima užsisakyti už 23 385 eurų (80,7 tūkst. Lt).

Su naujuoju 1,6 l „SIDI Turbo“ benzininiu varikliu prasidėjo „Opel“ pavaros sistemų atnaujinimo kampanija. Iki 2016 metų, automobilių gamintojas pristatys tris visai naujas variklių šeimas bei 13 naujų variklių. Per šį laikotarpį taip pat bus pristatytos naujos pavarų dėžės. „Opel“ per ketverius metus ketina atnaujinti 80 proc. visų savo siūlomų variklių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)