„Peugeot Baltic“ rinkodaros vadovė Kerli Maro sako, kad naujasis „Peugeot 2008“ pasižymi ne tik puikiomis važiavimo savybėmis, bet ir dinamiška išvaizda, aukšta kokybe ir gausia papildoma įranga.

„Peugeot 2008“ sukurtas aktyviems ir jaunatviškiems žmonėms, gyvenantiems pasaulyje, kuris nuolat atsinaujina. Naujajame modelyje apjungtos hečbeko važiavimo savybės, universalo funkcionalumas ir padidinta prošvaisa. Drauge su pagalbinėmis sistemomis tai užtikrina miesto visureigio teikiamus pranašumus. Šiuolaikiška vairuotojo vieta funkcionali, salonas jaukus ir patogus keleiviams, o bagažinė stebina didele talpa,“ – pasakoja K. Maro.

Naują „Peugeot 2008“ galima rinktis su vienu iš trijų naujos kartos 68–114 AG e-HDi dyzeliniu varikliu, ir vienu iš trijų 82–120 AG benzininiu varikliu. Naujausias yra „Euro6“ reikalavimus atitinkantis naujos kartos 3 cilindrų 1,2 litro tiesioginio įpurškimo turbininis benzininis variklis, pasiekiantis 110 AG. Modelis su taupiausiu 1,6 l 92 AG e-HDI varikliu vidutiniškai degins tik 3,8 l/100 km dyzelino ir į aplinką išmes vos 98 g/km CO2.

Naujasis „Peugeot 2008“ turi daug papildomos įrangos: automatinę dviejų zonų klimato kontrolę, 7 colių spalvotą lietimui jautrų ekraną, LED dieninius žibintus, pajudėjimo į įkalnę ir statymo sistemas, panoraminį stogą ir daug kitos įrangos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)