Skaitytoja pasirodymas nustebino

Renginyje „Rock the ballet“ Simona lankytis neplanavo – bilietą ji gavo iš giminaičių, kurie, nors ir labai norėjo, pirmadienį į Vilniaus Kongresų rūmuose vykusį pasirodymą atvykti negalėjo. Skaitytoja sakė planavusi šventiškai praleisti vakarą – kartu su kitais, solidžiai atrodančiais žiūrovais pasimėgauti modernaus šokio šou.

Simona sakė iš pat pradžių pastebėjusi, kad šokėjai elgiasi neįprastai – mirkteli publikai, padaro, jos teigimu, nesubtilų šokio judesį. Vis tik, dvejų dalių pasirodymą stebėjusi moteris labiausiai nustebo, kai publikai paplojus šokėjai ir toliau tęsė pasirodymą – pagal jaunimo hitą LMFAO „I'm sexy and i know it“ šokėjai pradėjo šokti tai, kas jai priminė striptizą: nusirengė marškinius, vienas iš trupės narių nusileido nuo scenos ir pradėjo flirtuoti su publika.

Nors mandagi publika dėl to skirstytis ir nepradėjo, Simona sakė, kad, jos manymu, dėl tokių vaizdų ypač nepatogiai turėjo pasijusti garbaus amžiaus publika, susirinkusi stebėti modernaus šokio pasirodymo. Tuo metu jaunimas, išvydęs striptizą, ūžė. „Labiausiai nustebino, kad tai vyko tokioje solidžioje vietoje – Vilniaus kongresų rūmuose“, -stebėjosi ji.

Renginio aprašyme, pateikiamame „Ticket Pro“ internetinėje svetainėje, nurodyta, kad „Rock the ballet“ yra spektaklis tiems, kurie klaidingai įsivaizduoja, kad baletas yra nuobodus. Nurodoma, kad scenoje šėlsta charizmatiški, seksualūs, puikiai judesio meną įvaldę šokėjai. Tiesa, nors iš renginio aprašymo galima tikėtis, kad jame nebus demonstruojamas įprastas baletas, pasirodyme, kuriame pasak skaitytojos Simonos, buvo ir striptizo elementų, iki 3 metų vaikai įleidžiami nemokamai, (neužimant atskiros vietos).

Organizatoriai: reikia modernų šokį atskirti nuo striptizo

Bilietus į renginį pardavinėjusios įmonės „Ticket pro“ atstovas Simonas Sudaras sakė, jog jų įmonė tik užsiėmė bilietų platinimu ir patarė susisiekti su organizatoriais. Tą nurodė ir Vilniaus kongresų rūmų atstovai.

Tuo metu renginių organizatorių „BDG Music group“ atstovas Alius Karablikovas sakė, kad žiūrovė galėjo savitai įvertinti tai, ką pamatė renginio pabaigoje. „Tai pasaulinė „Rock the ballet“ programa ir ji neturi striptizo elementų“, - sakė jis. Nurodžius, kad šokėjai iš tiesų pradėjo nusirenginėti A. Karablikovas sakė, jog reikėtų atskirti, kas yra striptizas, ir kas yra modernus šokis. „Esu beveik įsitikinęs, kad tai programos dalis“, - kalbėjo organizatorių atstovas.

Pasak A. Karablikovo, aprašytas atvejis buvo pirmasis neigiamas atsiliepimas apie renginį. „Manau, kad tiesiog žiūrovė netinkamai įvertino tai, ką matė“, - teigė jis.

Klausiame Jūsų nuomonės:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)