Šuo Bartas, kaip ir būdinga „prancūzams“, yra žaismingas, daug kalbantis („kriuksintis“), meilus, labai mėgstantis būti žmonių draugijoje. Tvarkingai vaikšto su pavadėliu, neteršia namuose, nieko negraužia. Na, nebent ant stalo paliktumėt kokį skanėstą ir išeitumėt ilgesniam laikui – ar iš nuobodulio, ar pajautęs, kad šeimininkų tikrai nėra namuose, Bartas gali nugvelbti kokį kąsnelį.

Iš esmės, Bartas prisitaiko prie žmogaus: jeigu turite daugiau laiko ir norite pažaisti, jis visada džiaugsis jūsų dėmesiu. Jeigu norite ramiai pažiūrėti televizorių, jis tiesiog jaukiai susirangys šalia.
Numanom, kad Bartas norėtų būti vienintelis „mylimukas“ šeimoje.. Tokie jau tie „prancūzai“. Su patinais konkuruoja, bet nepuola „pjautis“. Su mūsų kalyte labai gražiai sutaria, žaidžia, nešioja vienas kitam žaislus, tvarkingai laksto lauke.

Reikėtų paminėti ir Bartulio problemas. Visų pirma, Bartas yra alergiškas. Kol kas maitiname „Josera Lamb and Rice“ maisteliu, tinka puikiai, nebesikaso, nėra išbėrimų. Valgo noriai, bet, žinoma, kartais nori kokio paskaninimo (konservo). Kita problema – epilepsija. Nors priepuoliai nebesikartoja, bet Bartas visą likusį gyvenimą turės vartoti vaistus (tabletes). Išlaidos vaistams per mėnesį – apie 20 litų. Apskritai, Bartas yra gana jautrus šuo, jau vien pakeltas balsas jam reiškia labai daug. Daugiau priežiūros reikalauja ir ausytės, raukšlės ant snukelio, bet palyginus su tuo, kas buvo, dabar telieka palaikyti gerą būklę.

Jeigu manote, kad prancūzų buldogas Bartas galėtų tapti jūsų naujuoju šeimos nariu, jeigu mėgstate „prancūziškus“ pasimeilinimus ir „kriuksėjimus“, jeigu turite laiko, kurį norite ir galite skirti mūsų mielajam Bartui, skambinkite globėjai Indrei tel.nr. 8 604 83244.