"Esame čia jau porą dienų, viskas labai patinka. Čia taip ramu, ramūs žmonės. Jaučiuosi puikiai", - naujienų portalui DELFI pasakojo F. Mammadovas.

Šių metų Azerbaidžano atstovas - profesionalus imtynininkas. Dainininkas nepraleidžia nė dienos be sporto, aktyviai treniruojasi viešbutyje esančiame sporto klube, vyksta pabėgioti į Malmės parkus.

"Nevaikštau į vakarėlius. Dažniausiai sportuoju ir ryte, ir vakare viešbučio 20-ame aukšte įrengtame sporto klube. Jeigu dėl užimtumo nepavyksta pasportuoti ryte, sportuoju vakare dvigubai daugiau. Jei jaučiuosi pavargęs, bent tempimo pratimus atlieku", - apie įpročius, kurių negali užmiršti ir besiruošdamas "Eurovizijai", DELFI kalbėjo azerbaidžanietis.

F. Mamadovas jau dalyvavo pirmojoje repeticijoje ir surengė ypatingą šou su stiklo dėže ant scenos ir aktoriumi jos viduje, iš viršaus byrančiais žiedlapiais. Dainininko idėja sulaukė dėmesio ir buvo aptarinėjama žiniasklaidoje. Paklaustas, ar dar ką keis savo pasirodyme, dainininkas atskleidė, jog tai, ką matėme pirmosios repeticijos metu - toli gražu ne visos detalės.

Azerbaidžano atstovas pasirodys antrajame "Eurovizijos" pusfinalyje, jo pasirodymas - ketvirtasis. "Repeticijose matytas pasirodymas bus tobulinamas. Pasirodymas pusfinalyje bus daug geresnis", - intrigavo jis.

Malmės oras - permainingas: vienu metu čia giedra, saulėta ir šilta, o visai netrukus dangų užtraukia debesys, atvėsta, praeivių plaukus ima kedenti vėjo gūsiai. Daugelis dainininkų nerimauja dėl savo balsų ir peršalimo, saugosi. Ar Faridas nesibaimina peršalimo?

"Žinau, kad oras čia permainingas, todėl visuomet su savimi nešiojuosi šiltesnę striukę. Saugausi ir aš, tačiau nesibaiminu vėsaus oro", - kalbėjo dainininkas.

Pasiteiravus apie planus Malmėje, atlikėjas atskleidė turintis labai daug darbo, tačiau savo planų iki galo vis dar nežino.

"Laisvo laiko visiškai nėra. Vyksta daug repeticijų, ruošiamės. Vadybininkai mano planus man praneša tik porai dienų į priekį, kad labai neišsigąsčiau", - juokavo Faridas.

F. Mammadovo į antrąjį pusfinalį palaikyti atvyks abu jo tėvai. Nors dainininkas turi didžiulę kartu dirbančią komandą, daugybę gerbėjų, šeimos palaikymas jam - labai svarbus.

21-erių dainininkas antrajame pusfinalyje gegužės 16-ąją atliks kūrinį "Hold me". Atlikėjas pastaruoju metu - be galo užimtas, todėl dar neturėjo laiko susipažinti su visais pusfinalio dalyviais, įvertinti jų pasirodymus, tačiau internete jau peržiūrėjo keletą vaizdo įrašų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)