„Nugriauti pilį lengiau nei pastatyti naują, todėl mus nustebino P. Lukausko pasitraukimas iš vadovo pareigų šalių susitarimu“,– pranešime spaudai cituojama Investuotojų forumo vykdomoji direktorė Rūta Skyrienė.

Prie pagyrimų prisideda ir Investuotojų forumo narys “Omnitel” prezidentas Antanas Zabulis.

„Vertinu “Verslios Lietuvos” ir “Investuok Lietuvoje” vadovus ir visą kolektyvą kaip labai profesionalią, gerai dirbančią komandą, pukiai reprezentuojančią Lietuvą užsienio investuotojams ir kuriančią verslumo aplinką Lietuvoje. “ – pranešime spaudai cituojamas jis.

Pasak R. Skyrienės, šios organizacijos labai optimizavo savo veiklą, išsigrynindamos savo prioritetus ir įdiegdamos „vieno langelio“ principą, o įstaigų veiklos principai yra paremti verslo įmonių praktika, vykdomi klientų atsiliepimo vertinimai ir į tai atsižvelgiama tobulinant paslaugas.

Pranešime spaudai primenama, kad „Versli Lietuva“ kasmetiniuose Trade Promotion Organizations Network apdovanojimuose buvo pripažinta antra geriausiai veikiančia eksporto skatinimo organizacija pasaulyje.

Pasak investuotojų, pasaulinės tendencijos investicijų bei verslo eksporto srityje rodo, kad ekonominis bei politinis nestabilumas Europoje, Šiaurės Afrikoje ir Viduriniuose rytuose, gamtos stichijos Azijoje daro įtaką įmonių sprendimams atidėti investicijas ir atsargiai plėstis į užsienio rinkas.

Tuo tarpu Lietuva yra viena pirmaujančių šalių didinant eksporto plėtrą ir aktyviai dirba pritraukiant užsienio investicijas į šalį. Šalies eksportas 2012 m. padidėjo daugiau nei 30 proc., 34 investiciniai projektai ateina į Lietuvą ir „fDiMarkets.com“ duomenimis, Lietuva buvo lyderių penketuke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)