Po rungtynių abiejų komandų treneriai buvo skirtingų nuotaikų.

Kazys Maksvytis („Neptūno“ vyr. treneris): „Kad ir kaip banaliai skamba, bet mes perdegėme. Prasčiau pradėjome dvikovą, antrajame kėlinyje bandėme vytis varžovus, tačiau neišvengėme klaidų, ėmėme panikuoti, nesilaikėme drausmės ir išsimušėme iš vėžių. Reikia pripažinti, kad „Prienai“ šįkart buvo stipresni. Galbūt tas pralaimėjimas padės komandai mobilizuotis ir kilti į žūtbūtinę kovą visai kitaip nusiteikus. Dar ne viskas prarasta. Čia buvo vienokios rungtynės, Prienuose, tikiu, turėtų būti kitokios.

Darysime viską, kausimės iš paskutiniųjų. Pirmose rungtynėse Prienuose dėl skruostikaulio lūžio praradome Simą Galdiką, o šįkart netekome ir Evaldo Dainio. Jis 16-ąją rungtynių minutę patyrė kairės kojos traumą. Penktadienį daktarai pasakys verdiktą, bet tikriausiai jis Prienuose nebežais. Evaldas Dainys žaidė gal ir nedaug, tačiau yra vienas iš tų, kuris reikiamomis akimirkomis imtis iniciatyvos ir gali ištempti komandą“.

Virginijus Šeškus („Prienų“ ekipos vyr. treneris): „Pagrindinė pergalės priežastis – noras laimėti. Į Klaipėdą vykome tik pergalės. Kovėmės iš paskutiniųjų ir tai davė vaisių. Tikiu ir visada tikėjau savo komanda, nors ir dauguma kalbėjo, kad šįkart laimės klaipėdiečiai. Mes nieko nejautėme, o ėjome kautis. Dar laukia mūšis Prienuose. „Neptūnas“ – stipri komanda, viskas priklausys nuo to, kai jiems seksis atakuoti krepšį. Svarbu neleisti įsimėtyti jų snaiperiams“.