Nurodoma, kad vadovas traukiasi „šalių sutarimu”.

„Neturime ypač daug priekaištų VšĮ „Versli Lietuva“ vadovui, tačiau faktas, kad žmogus net penktadalį darbo laiko skirdavo ne „Verslios Lietuvos“ darbams, o asmeniniams verslams ar kažkokiems projektams, mus labai neramina, – sako B. Vėsaitė. – Aš norėčiau, kad šios svarbios Lietuvai organizacijos vadovas šimtu procentų atliktų tiesiogines savo pareigas ir susitektų į eksporto plėtrą.“

Portalo vz.lt kalbintas P. Lukauskas teigė, kad jam buvo pasiūlyta likti įstaigos direktoriaus pavaduotoju arba apskritai pasitraukti. Jis pasirinko antrajį variantą.

Anot jo, papildoma veikla vyko su administracijos leidimu – dirbo konsultantu.

Tuo tarpu ūkio ministrė atkreipia dėmesį, jog buvo atliktas VšĮ „Versli Lietuva“ veiklos auditas.

„Mūsų nuomone, tos didžiulės lėšos (nuo 2009 m. – per 86 mln. Lt), kurios skiriamos šios organizacijos veiklai ir jų vykdomiems projektams, yra naudojamos ne itin efektyviai, ypač svarbi Kontaktų centro veikla taip pat nepasiekia keliamų tikslų“, – sako ūkio ministrė.

Pasak ūkio ministrės, sprendimas, kas galėtų laikinai eiti VšĮ „Versli Lietuva“ vadovo pareigas, kol kas nėra priimtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)