Atsinaujinus miestui, šviečiant saulei, viešiosios erdvės prisipildo jaunuolių, įsimylėjėlių porelių, vaikams skirtose vietose kiekvieną dieną aidi skardus vaikiškas juokas. Atėjus vakarui retas traukia namo, nes miesto aikštė bei parkai puikiai apšviesti, vaikščioti vakarais visiškai saugu. Kaip bebūtų keista, vakare galima mieste sutikti ne tik jaunuolių, bet ir vidutinio amžiaus žmonių, kas anksčiau buvo reta ir, atrodo, nesuprantama. Sūduvos širdis patinka tiesiog visiems. Pritarkite - tai naujas gyvybe ir nuolatiniu veiksmu alsuojantis Marijampolės įvaizdis.

Čia apstu pramogų, kurios manau, tiks visoms amžiaus grupėms ir atitiks visų poreikius. Marijampolėje gausu vietų, kuriose galima ne tik skaniai pavalgyti, bet ir papramogauti. Visiškai šalia miesto veikia pramogų kompleksas: naktinis klubas, kuriame dažnai galime išgirsti geriausius Lietuvos „Dj“, boulingo klubas bei biliardo stalas Taip pat šiame mieste galime rasti ir prabangių viešbučių, turinčių SPA centrą ir pirčių kompleksą.

Mėgstantys adrenaliną gali šalia miesto papramogauti važinėdami kartingais ar pažaisti dažasvydį. Futbolo arena tokia vienintelė Baltijos šalyse, todėl futbolo aistruoliai čia tikrai ras ką veikti. Dramos teatras ir Kultūros centras domina renginiais iš viso pasaulio. Pramogų šiame mieste apstu, tik sunkiausia išsirinkti, ką veikti.

Tikiu, kad ateityje šis miestas bus vis labiau gyvybingesnis, nes dar nematyti miesto renovacijos, naujų viešų erdvių kūrimo, pabaigos. Kiekvienas žmogus, gyvenantis Lietuvoje, turėtų bent kartą aplankyti šį miestą, nes čia palaikoma švara, galima rasti daug pramogų, yra gražių gamtovaizdžių, o ką kalbėti apie muziejus, kurie byloja apie inteligentus, be kurių galbūt šiandien tokios valstybės kaip Lietuva net neturėtume. Marijampolė - patrauklus, įdomus ir visapusiškai atsinaujinęs miestas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Turi kitą nuomonę? O gal nori papasakoti apie savo mylimą Lietuvos miestą? Vasarai artėjant, pasidalink patarimais, kur nuvykti, su kitais skaitytojais - siųsk tekstą el.paštu pilieciai@delfi.lt