Atėjęs pavasaris visus priverčia žvilgtelti į pakitusias kūno formas po žiemos. Dažnai kalbama apie sporto naudą ne tik sveikatai, bet ir kūno gražinimui. Jog būtų lengviau išsirinkti kas tinka būtent tau, siūlome perskaityti sporto horoskopą.

Avinas (03.21-04.19)

Aerobika – būtent tai ko reikia užsispyrėliui avinui. Jo valios užteks atlikti pratimus po kelis ar net keliolika kartų ir nepristigti ištvermės. Atliekant pratimus reguliariai pasijaus sutvirtėją kojų ir kūno raumenys. Sunkiausia – išlaikyti pasirinktą rėžimą, nes pasirodžius pavasario saulutei, gali atsirasti ir kitų malonumų nei sportas.

Jautis (04.20-05.20)

Šiam ženklui netrūksta jėgos ir ištvermės, kuri pasitarnaus sportuojant sporto salėje. Svarbiausia nepersistengti dirbant su treniruokliais per pirmąsias dienas, na o vėliau krūvis gali būti didinamas priklausomai nuo ištvermės ir užsibrėžtų tikslų.

Dvyniai (05.21-06.21)

Labiausiai artimas dvyniams – vandens sportas ir visos sporto šakos susijusios su vandeniu. Kol dar oras nėra tinkamas užsiėmimams vandens telkiniuose lauke, puikiai tiks baseinas. Tad pirmyn įsigyti abonimento!

Vėžys (06.22-07.22)

Entuziastingiesiems vėžiams tinkamiausias sportas yra dviračiai. Diena praleista važinėjantis dviračių gražiomis apylinkėmis ar ekstremalia trasa ne tik suteiks gerų emocijų dozę, bet ir sustiprins kūną. Taigi jau laikas susižiūrėti palankų maršrutą ir kelionę pradėti tuoj pat!

Liūtas (07.23-08.22)

Šio ženklo noras dominuoti gali sukelti jiems daug streso, todėl palankiausia atstatyti jėgas užsiimant joga. Tokio pobūdžio užsiėmimai padės lavinti ištvermę, dailins figūrą, nuramins karštą liūto kraują. Joga puikus būdas sportuoti ir tuo pačiu atsigręžti į save – vienintelis konkurentas, vidinis aš.

Mergelė (08.23-09.22)

Disciplinuotai mergelei nereikia jokių sporto salių, nes jos užsispyrimo pakaks, kad galėtų sportuoti ir neprižiūrima sporto trenerio. Puikiai tinka mankšta namuose pasitelkiant buityje naudojamus reikmenis (buteliai su smėliu, šluotos kotas ir t.t.), o saulėtą popietę tiks trumpas bėgimas stadione ar aplink namą.

Svarstyklės (09.23-10.22)

Negalinčioms apsispręsti svarstyklėms siūlome šokių pamokas. Būtent tai turėtų suteikti šio zodiako atstovams džiaugsmą. Ritmingas judesys ne tik šokių užsiėmimuose, bet ir namie prieš veidrodį suteiks daug teigiamų emocijų bei gražins laikyseną bei kūno linijas.

Skorpionas (10.23-11.21)

Kovingą skorpiono prigimtį išlaisvins Rytų kovos menai (kungfu, aikido, karatė). Tokia patirtis išmokins saviginos pagrindų, nepriekaištingos koordinacijos, suteiks pasitikėjimo savimi, kaip tik tai ko gali prireikti skorpionui.

Šaulys (11.22-12.21)

Azarto ištroškusiems šauliams puikiausiai tiks su rankos taiklumu susijusios sporto šakos, tokios kaip tinklinis, rankinis, badmintonas. Būtent tokie žaidimai išjudins ne tik šaulį, bet ir jo draugus, kurie bus įtraukti į smagų laisvalaikio leidimą.

Ožiaragis (12.22-01.19)

Santūriems ir vienatvę mėgstantiems ožiaragiams sportuoti taip pat palankiausia vieniems. Tinka įvairūs aerobikos, tempimo pratimai figūrai dailinti, tik svarbu, kad jie būtų atliekami taisyklingai. Norint to išmoksti vertėtų užsirašyti į vieną kitą treniruotę, o likusį kursą paversti maloniu ir sveiku įpročiu.

Vandenis (01.20-02.18)

Išsiblaškiusiajam vandeniui pats laikas atsigręžti į save, todėl jam labiausiai tiktų jogos užsiėmimai. Išsiblaškėliams padės susikoncentruoti, o santūresniems (kokių yra tikriausiai mažuma) padės įgyti pasitikėjimo.

Žuvys (02.19-03.20)

Nereikia nė sakyti, kad žuvis be vandens neišgyventų. Ta pati taisyklė galioja ir sportuojant. Įvairios vandens sporto šakos leis žuvims jaustis savo srityje. Kartu tai gerina ištvermę, fizinį pasirengimą ir stiprina imunitetą, kuris svarbus esant nepastoviems pavasariniams orams.