Tarptautinė jaunimo Erasmus Student Network (liet. Erasmus studentų tinklas) Vilniaus Gedimino technikos universitete (ESN VGTU), kartu su Santariškių kraujo centru kviečia visus Vilniaus miesto gyventojus ir miesto svečius 2013 m. gegužės 4 d. atvykti į Vilniaus Rotušės aikštę ir tapti neatlygintinais kraujo donorais.

Nuo 13 valandos renginio metu svečiai galės ne tik duoti kraujo, bet jų taip pat lauks ir vaikų, poilsio, žaidimų bei pasirodymų zonos. ESN VGTU savanoriai jau yra paruošę begalės užsiėmimų šeštadienio popietei. Apsilankiusiųjų Rotušės aikštėje lauks šarodos bei šachmatai, o sportiškiausi bei aktyviausi rungsis stalo futbolo turnyre.

Ir tai dar ne viskas ! VGTU studentai kartu su užsienio studentais, atvykusiais pagal mainų programą iš Serbijos, Ispanijos, Argentinos, Turkijos ir kitų šalių mielais pamokys visus norinčius savo tautinių šokių žingsnelių bei atliks muzikinius pasirodymus.

Kiekvieno davusiojo kraujo lauks simbolinės Santariškių kraujo centro bei ESN VGTU dovanėlės, o VGTU studentai turės galimybę nemokamai gražinti bibliotekai knygas, kai delspinigiai siekia iki 50 Lt.

Programa:
13 - 13.30 val. VGTU orkestras
14 val. – Tautų šokiai (Latino)
14 val. - 17 val.– Vaikų zona (piešimas ant veido)
15 val. – Tautų šokiai (Serbija, Turkija)
16 val. – Erasmus mainų programos studentų muzikiniai pasirodymai
16 – 18 val. Stalo futbolo turnyras (Foosin)
17 val. – Lietuviški tautiniai šokiai
17 – 19 val. - Vaikų zona (muilo burbulų pūtimas)
18 val. – Flashmob‘as
18.10 val. - Koncertas (Rasa Vaštakaitė; Grupė „Roadkill“)
*Galimi nežymūs programos pakeitimai

Donorystė = savanorystė ! Tad prisijunk prie savanorystės ir TU !

Kas? Kraujo donorystės akcija
Kur? Vilniaus Rotušės aikšė
Kada? 2013 m. gegužės 4 d. 13:00