Įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė dalinosi klasikinio stiliaus, mados ir vyriško kostiumo etiketo, tendencijų paslaptimis.

„Kiekvienam vyrui privalu turėti savo spintoje keturis kostiumus: tamsų vakarui ir iškilmingoms progoms, tamsiai mėlyną, pilką, šviesų pilką ar rusvą, margintą juostelėmis ar langeliais, – etiketo taisykles dėsto įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė. – Gyvename geografinėje zonoje, kurioje mūsų drabužinės pagrindą turėtų sudaryti drabužiai iš tokių audinių, kurie tiktų visais sezonais: lengva vilna, gabardinas ar flanelė, vilnonis krepas ar žoržetas, vilnos ar medvilnės minkštas, plonas audinys (challis) ir kitos panašios lengvos tekstūros medžiagos.“

Į mados vakarą susirinkusiems vyrams buvo pristatyta net keletas svarbių vyrams aprangos etiketo taisyklių: vadovo spintoje būtinai turėtų kabėti 5-8 kostiumai, 4-5 įvairaus stiliaus sportiniai švarkai, 6-8 poros kelnių, 5 poros batų, 15-20 kaklaraiščių, 3 megztiniai. Šaltuoju metų sezonu patartina rinktis tamsesnių spalvų, šiltuoju – šviesesnių spalvų drabužius ir prie jų derančius akcentus.

Įvaizdžio konsultantė pataria šiltajam metų sezonui rinktis smėlio, alyvuogių, kreminės, purpurinės, kupranugario vilnos, kakavos, chaki ar raudonos spalvos rūbus ir prie jų derančius akcentus.

Pavasario gaivos pojūtis turėtų paliesti ir marškinius – vyrai turėtų patogiai jaustis vilkėdami įvairių pastelinių spalvų, rožinės, alyvinės, ryškios ciklameno, klasikinės mėlynos ar žydros spalvos marškinius. Kasdieniam stiliui tinka neryškiu tonu languoti, dryžuoti ar marginti taškučiais, stilizuoti mažomis gėlėmis motyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)