Į DELFI kreipusis Jolanta Mizarauskienė pasidalino savo dukters piešiniais. „Ji yra savamokslė, nėra lankiusi jokių papildomų piešimo pamokų ar būrelių. Piešia nuo vaikystės, šiuo metu jai yra 19 metų, šiais metais baigia gimnaziją. Bandysim stoti į grafinį dizainą. Laurai patinka kurti savo automobilių dizainus, „tuning'o“ detales. Greičiausiai toks automobilių pomėgis atsirado dėl to, jog didžiąją dalį vaikystės ji praleido su tėčiu lenktynėse. Manau, mano dukra bei jos darbai yra šio to verti“, - rašė ji.

Savo darbais panoro pasidalinti ir 17-etė Jolita Blaževičiūtė iš Kauno. „Piešiu dar tiktai metus laiko, esu savamokslė“, - rašė ji.

Savo darbais DELFI pasidalino ir Aksana Lapeškina:

„Po gyvenime patirto kracho, 2012 m. rugpjūčio pabaigoje išliejau save ant popieriaus lapo , po to - ant drobės. Pragyvenau 37-erius metus ir tik dabar supratau kad ,,jei dievas uždaro duris - atveria langą“, - rašo Birutė Kairienė ir siunčia savo piešinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)