Šanchajaus automobilių parodoje „Seat“ automobilių tyrimų ir plėtros vadovas Matthiasas Rabe atskleidė, kad „Leon ST“ universalo versija turės visų ratų pavarą. Ši sistema bus tokia pati, kaip ir septintos kartos „Volkswagen Golf“. Universalas su visų ratų pavara bus pristatytas šių metų Frankfurto automobilių parodoje Vokietijoje. Tiesa, šis modelis skirtas tik D.Britanijos rinkai, tad jo vairas įrengtas dešinėje pusėje.

Taip pat iki metų pabaigos išvysime ir „karštą“ „Seat“ versiją „Leon Cupra“. Turbobenzininis 2.0 l keturių cilindrų 265 AG variklis bus montuojamas ne tik į trejų durelių versiją, bet ir į penkiadurį hečbeką, taip pat ir universalą.

Ispaniškų automobilių gamą papildys ir itin taupi „Seat Leon Ecomotive“ versija, po kurio variklio gaubtu bus sumontuotas 1.9l turbodyzelinis motoras. Toks automobilis turi riedėjimo pasipriešinimą mažinančias padangas, papildomus aerodinaminius elementus, „Start-Stop“ sistemą, mažesnę prošvaisą ir vidutiniškai į aplinką išmeta tik 85 g/km CO2.

Kompanijos vadovai taip pat neatmetė galimybės, kad netolimoje ateityje gali būti pradėtas ir kompaktinio SUV kūrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)