Kaip interviu metu britų „Autocar“ žurnalistams papasakojo „Audi“ tyrimų ir naujų modelių skyriaus vadovas Wolfgangas Durheimeris, artimiausiu metu gali būti pradėtas kurti didesnis nei „Audi Q7“ naujas SUV automobilis „Audi Q8“.

W. Durheimeris atskleidė, kad „Audi“ stengiasi išplėsti savo SUV automobilių gamą, kurie yra prioritetiniai šiam vokiečių gamintojui. Pasak vadovo, šiuo metu SUV automobiliai yra itin pelningas ir augantis segmentas.

Taip pat ketinama paskatinti „Audi“ priklausančią „Lamborghini“ kompaniją kuo skubiau sukurti savo SUV automobilį. Prieš dvejus metus W. Durheimeris vadovavo „Volkswagen“ koncernui priklausančios markės „Bentley“ SUV kūrimui, tad jis nematąs priežasčių kodėl „Audi“ drauge su „Bentley“, taip pat ir „Lamborghini“ negalėtų drauge kurti SUV automobilio.

O artimiausiuose kompanijos planuose – naujo mažojo SUV „Audi Q2“ kūrimas. Pasak W. Durheimerio, jis yra vienas svarbiausių modelių naujos gamos plėtroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)