Kultūros centre veikė 2 netradicinės parodos: video fotografijų paroda, kurioje buvo galima pasigėrėti akimirkomis iš reikšmingiausių Plungės mieste vykusių renginių ir organizuotų išskirtinių projektų, taip pat pasidžiaugti Plungės kultūros centro meno kolektyvų įvertinimais ir apdovanojimais už dalyvavimą įvairiuose tarptautiniuose ir tęstiniuose projektuose, festivaliuose ir kituose renginiuose.

Plungiškiai buvo kviečiami ir į diskusijas aktualiomis kultūros temomis su Plungės rajono kultūros centrų darbuotojais bei įvairiomis šių dienų aktualijomis su žurnaliste Rita Miliūte.

Neliko nuskriausti ir muzikos mylėtojai, nes ketvirtadienį pats Andrius Kulikauskas koncerte, skirtame gimtosios Plungės publikai žiūrovus stebino skambiomis dainomis, nebanaliais tekstais, puikiais improvizuotais gitaros akordais ir, be abejo, pačia geriausia nuotaika.

Penktadienį švenčiant Plungės geležinkelio 80-metį renginyje ,,Ekologiško meno vagonas“ kiekvienas plungiškis galėjo išskirtinai praleisti vakarą Senamiesčio aikštėje. Renginio metu kiekvienas galėjo prisidėti prie eko traukinio vagonų gamybos, fotografuotis su geležinkelio atributika, pasigrožėti alternatyvios mados kolekcijomis, padainuoti ir pašokti su jaunaisiais Plungės atlikėjais bei televizijos projekto „X faktorius“ dalyviu Martynu Kavaliausku ir grupe „Pikaso“.

Sekmadienį, saulėtą ir nuostabiai gražią pavasario popietę, 14 valandą į Plungės kultūros centrą visus kvietė liaudiškos muzikos vaikų ir suaugusių kapelijos iš Klaipėdos, Tytuvėnų, Žemaičių Kalvarijos ir Plungės. Kolektyvai dovanojo puikią nuotaiką, daug smagių ir nuotaikingų liaudies melodijų. Sutikome visi kartu nuostabią pavasario šventę Jurgines ir įsiliejome į liaudiškos muzikos kapelų šventę ,,Jurgelio valsas".

Plungės kultūros centras sveikina visus su tikruoju pavasariu, linki visiems geros nuotaikos, šypsenų, nuostabių emocijų ir maloniai kviečia apsilankyti kultūros centre ir tapti aktyvesniu kultūrinio gyvenimo dalyviu.