Nuolat į pasimatymus vaikštantis vilnietis Paulius atskleidžia esmines klaidas, kurios pakiša koją merginoms, bei atskleidžia ženklus, iš kurių turėtum suprasti, kad vaikinas tavimi nesusižavėjo, todėl ir tau geriau jį kuo greičiau pamiršti.

Nepulk pirma, sulauk žinių iš jo. Jei po to, kai gavo tavo telefono numerį, vaikinas neparašo tris dienas, nieko nesitikėk ir jį pamiršk. Nesvarbu, kaip smagiai bendravote aną vakarą. Net ir širdis transplantuojantis chirurgas eina į tualetą, pietauja ir kartais turi atokvėpio minutę, kurios užtenka parodyti dėmesį patikusiai merginai. Jei jo nerodo, vadinasi, nenori.

Jei pirmos žinutės iš jo sulaukei penktadienio vėlyvą vakarą, kai susipažinote praėjusį penktadienį, būk tikra - jis neturi ką veikti ir svarsto, su kuo čia pasilinksminti... Merginai, kuri rimtai patinka, niekas nerašo žinučių tokiu metu. Jis nori tik sekso.

Sulaukusi kvietimo susitikti nepulk stačia galva, bet ir nepersistenk vaidindama neprieinamą. Šiais laikais visi skuba ir neturi kantrybės. Jei visą savaitę niekaip nerasi laiko susitikti ir šį scenarijų pakartosi kelis kartus, vaikinas greičiausiai pasitrauks.

Po kelių pasimatymų, kad ir kaip to norėtum, nekurk iliuzijų apie bendrą ateitį, vaikus ir gražią komodą bendruose namuose. Išlik ori ir nerūpestinga.

Nebijok ir jam parodyti neįkyrų dėmesį, nevaidink princesės iš bokšto. Po kelių pasimatymų nesulaukusi jo žinutės, draugiškai pasidomėk, kaip jam sekasi. Vaikinai nori žinoti, kad ir jie tau įdomūs. Bet jei jo atsakymas bus vangus - pamiršk, greičiausiai jis nebenori susitikti.

Nenusaldink visko. Visi mažiukai, zuikučiai, kačiukai, mielieji ir brangieji vaikinams patinka tik po kelių mėnesių bendravimo. Jei gražiais žodeliais ir komplimentais vaikiną apipilsi per greitai, greičiausiai jis nuo tavęs pabėgs.

Išlaikyk moteriškumą. Vaikinus atbaido tos, kurios nesustodamos pasakoja apie savo draugelius, kurie daro tą ir aną. Vyrams patinka, kai merginos turi drauges merginas.

Išlaikyk paslaptį, nerašinėk žinučių kas dvi valandas pasakodama, ką nuveikei ir ką veiksi toliau. Turėk savų reikalų ir susilaikyk apie juos neraportuodama.

Nekontroliuok jo, bent jau pirmųjų pasimatymų metu. Jei tau ir atrodo, kad viskas tarp jūsų jau rimta, nešokinėk kaip į užpakalį įkasta su klausimu „kas čia tau rašo?“ kiekvieną kartą, kai jis gauna sms žinutę.

Nepersistenk planuodama bendrą laisvalaikį ir savaitgalius. Leisk jam pasireikšti. O kartais suplanuok ką nors ir be jo. Tu turi savo gyvenimą ir jis neturi sustoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)