Klinikoje merginos sužinojo, kad darbuotojai jau matė ir bandė pagauti juodą mažylę, tačiau nesėkmingai. Klinikos personalas pažymėjo, kad viena katytės akytė labai blogos būklės ir negydoma bus prarasta.

Pasidarbavo savanorė Gintarė, ir vaiduokliukas - mažytė vikri Panterytė - jau tupėjo klinikos narve. Išgąstingai žvelgė tyli ir traputė. Katei - vos 6 mėn. amžiaus paaugliukė. Iš kur gražiausiu pasaulyje kailiu atsirado ji judrioje automobilių aikštelėje ir kodėl niekas jos neieško?

Rezultatas labai paprastas ir gal kiek netikėtas: pagydyta akele katytė buvo sterilizuota. O prieš kelias dienas gavome prašymą ją pasiimti iš stacionaro. Dabar Pantera visiškai sveika laikinoje globoje. Deja, liko skola už netikėtai atsiradusią naujokę mūsų organizacijoje.

Dabar ramina tik du dalykai - kad mažylė visiškai sveika, jau sterilizuota, o svarbiausia - švelni ir draugiška. Tiesa, su tam tikrais ypatumais: iš pradžių žvelgia susigūžusi, o pakalbinta, paglostyta pradeda murkčioti, kviesti draugauti. Švelnybių švelnybė! Na, greit galvokite, kam reikalinga murkli pantera milžiniškom gintarinėm akim?

Klinikai esame skolingi 149,50 Lt. Būsime be galo dėkingi už pagalbą padengiant skolą. Taip pat globėjai žadėjome pristatyti maistelio, kraiko. Būsime dėkingi už paramą išlaikymui. Ačiū!

Susisiekti: +370 615 58898, +370 689 73782, info@rainiukas.lt („Rainiukas“ VšĮ)