Tai 4 metų amžiaus juodas, nedidukas, kastruotas šuo. Labiausiai mėgsta miegoti ant sofutės, tačiau atšilus orams puikiai prisitaikytų ir gyvenimui lauke, nes turi minkštą, juodą, labai švelnų kailiuką.

Žinodami, kaip be namų negerai, pažadėjome Dafiui surasti tik geriausius namus. Tokius, kurie būtų pačia jaukiausia, saugiausia ir mieliausia vieta žemėje. Namus, į kuriuos norėtųsi grįžti vėl ir vėl. Kur viskas taip sava ir miela. Kur, net būdamas pačios niūriausios, pačios blogiausios nuotaikos, gali pasislėpti nuo viso pasaulio. Namai – tvirtovė. Tvirtovė, kurios nesuteiks niekas kitas, tik šeima. Tvirtovė, kuri alsuoja supratingumu, atvirumu, meile.

Žodžiu, jeigu žinote dainą, kurioje dainuojama „o kaip norėčiau aš vėl, sutikti rytą pas mamą“, tada mus puikiai suprasite. Tikrai surasime namus Dafiui, kur norėsis ne tik rytus sutikti, bet ir vakarus palydėti šiltai įsitaisius pašonėje, apsikabinus savo mylimą žmogų ir svajojant kartoti taip gerai visiems žinomos dainos žodžius. Surasime žmogų, kuris nebijos prisiimti atsakomybės, kuris maitins, rūpinsis, globos. Neabejingą žmogų, kuris visada bus šalia.

Jeigu norite priimti Dafį į savo namus visam laikui arba pasiūlyti jam laikiną globą, skambinkite Mildai, merginai, kuri neabejinga šunelio likimui, kuriai ne vis vien, kas bus su juo. Tel.: 869803245 (Vilnius)