2013 m. balandžio 8-14 d.

Ši savaitė – savotiška riba, žyminti vieno etapo pabaigą ir kito pradžią. Pasistenkite pasinaudoti visomis palankiomis aplinkybėmis, nepaleiskite to, kas savaime atsiranda jūsų rankose, tuomet gyvenimas ilgai bus sėkmingas ir džiugus.

Šiuo metu laukia atsinaujinimai ir namų ūkyje. Norėsis atnaujinti būstą, įnešti grožio, šviežumo, suteikti žavesio. Artimieji su džiaugsmu pritars visiems jūsų sumanymas, tad kosmetinis remontas bus ne ginčų priežastis, o stiprus vienijantis veiksnys. Netgi generalinė tvarka suteiks naudos ne tik namų atmosferai, bet ir santykiams.

Džiaugsmo atneš ir susitikimai su draugais. Ore tvyro naujos idėjos, tad tiesiog susitarkite kuo originaliau praleisti atostogas ar kelis artimiausius savaitgalius.

Nešvaistykite palankaus laiko veltui. Svajokite, įgyvendinkite sumanymus, pradėti ką nors naujo ir pozityviai nusiteikite. Viskas, ką nuveiksite apimti emocinio pakilimo, atneš džiaugsmo, klestės.

Avinas

Šią savaitę jūsų laukia patrauklūs pasiūlymai, kurie atvers jums naujus horizontus. Įdomių idėjų bus daug, todėl laukia nelengvas pasirinkimas – kam pritarti, ką atidėti, ką palikti palankesniems laikams. Vadovaukitės intuicija, paisykite savo norų. Padarykite tai, ką seniai norėjosi išbandyti, tada bus ir pelno, ir moralinio pasitenkinimo.

Jautis

Šią savaitę atkreipkite dėmesį į savo sveikatą ir į bendrą organizmo būklę. Galbūt teks atgauti jėgas po peršalimo ar sunkaus darbo. Šiuo laikotarpiu pažabokite nemotyvuotą užsispyrimą. Palankiai įvertinkite gaunamus pasiūlymus – juos realizavus sulauksite naudos.

Dvyniai

Šią savaitę daug pasieksite, jeigu veiksite savarankiškai, neįtraukdami į savo reikalus ir projektus pašalinių. Šalinkitės neprofesionalų ir tų, kurie orientuojasi tik į pelną. Be to, šiuo laikotarpiu turėsite progos pabendrauti su išmintingu, toliaregiu žmogumi. Gali būti, kad jis atsakys į anksčiau neišsakytus klausimus.

Vėžys

Šią savaitę valdysite ne tik savo likimą, bet ir aplinkinių sąmonę. Viskas susiklostys taip, kaip jums norisi, svarbiausia – suprasti, ko jums iš tiesų reikia. Ši savaitę palanki rimtoms permainoms – tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje srityje. Jei sugalvosite keisti darbą, klausykite intuicijos.

Liūtas

Šią savaitę jums padės žmogus, kuris žavisi tuo, ką darote. Jo palankumas, parama suteiks galimybę ne tik išvengti problemų, bet ir inicijuos palankų pasiūlymą. Šuo laikotarpiu laukia palankios naujienos. Gali būti, kad seniai nekantraudami jų laukėte. Šios naujienos paskatins pradėti kažką iš principo naujo ar tęsti pradėtą projektą, kuris jau atrodė baigtas.

Mergelė

Šią savaitę neskubinkite įvykių. Jei sugalvojote kokį projektą, palaukite, kol viskas kuo palankiausiai susidėlios. Įvykių skubinimas turės neigiamų padarinių rezultatui. Nebūkite lengvabūdiški sveikatos klausimais, kad neprisišauktumėte ligos. Atsisakykite visko, kas kenkia organizmui, taip pat ir alkoholio, ekstremalaus sporto.

Svarstyklės

Šią savaitę galite prieš savo valią būti įtraukti į skandalą, kuris labai neigiamai paveiks jūsų reputaciją. Nederėtų spręsti svetimų problemų ir kovoti už žmonių, nevertų tokių pastangų, teises. Be to, šiuo gyvenimo laikotarpiu susilaikykite nuo itin atvirų pokalbių su menkai pažįstamais asmenimis, vertėtų atsispirti pagundai šokiruoti aplinkinius – jūsų žodžiai ir elgesys bus netinkamai suprasti. Patariama tylomis imtis naujos veiklos, kuri bus itin sėkminga, jeigu tik sugebėsite pasimokyti iš praeities klaidų.

Skorpionas

Šią savaitę apdairiai elkitės su pinigais. Nepatariama investuoti ir išlaidauti, nes bet kokios piniginės avantiūros atneš tik nuostolių. Be to, jau labai greitai prireiks pinigų svarbioms išlaidoms. Ir nevertėtų kliautis aplinkinių pagalba. Savas problemas spręskite savarankiškai, nes priešingu atveju galite tapti priklausomi nuo jums gero tikrai nelinkinčio asmens.

Šaulys

Šią savaitę jūs demonstruosite išmintį ir sielos brandą. Labai tikėtina, jog teks kaip reikiant galvoje susidėlioti mintis ir imtis kokio nors grandiozinio projekto. Be to, neatmeskite galimybės, jog pagaliau išdrįsite atsikratyti jums jau seniai bendravimo džiaugsmo nebeteikiančios kompanijos – tai tik į gera. Šie pokyčiai gali būsi susiję su naujomis pažintimis, kurios privers keisti prioritetus, ir pykčiu, kuris bus nukreiptas prieš jūsų draugus (kolegas ar giminaičius).

Ožiaragis

Šią savaitę patariama labiau rūpintis savo interesais. Nemenka tikimybė, jog teks atsisakyti ant savo pečių prisiimti kito žmogaus atsakomybę ar pareigas. Kartą vietoj savo kolegos atlikę vieną ar kitą darbelį, iš karto suprasite, jog savi marškiniai – arčiausiai kūno. Tik mokėkite vadovui paaiškinti, kodėl esate linkę dirbti savo, o ne svetimą darbą.

Vandenis

Šią savaitę jūsų laukia sėkmė, kurios tikėjotės jau labai seniai. Tikrojo triumfo dar teks palūkėti, tačiau jis tikrai ateis - tereikia išlaukti. Todėl jokiais būdais neskubinkite įvykių ir susilaikykite nuo perdėto reklamavimosi. Aplinkiniai jus vertina bei gerbia ir be šių pigių triukų. Be to, šiuo laikotarpiu labai svarbu adekvačiai vertinti savo norus. Neatmetama galimybė, jog, išsipildžius taip trokštai svajonei, suprasite, jog jums to iš tikrųjų visai nereikėjo.

Žuvys

Šią savaitę jūsų laukia neabejotina sėkmė, lūkesčių išsipildymas, džiaugsmas ir daug malonių akimirkų. Sunkūs laikai praeis, prasidės žymiai palankesnis ir džiugesnis etapas. Be to, nemenka tikimybė, kad gausite netikėtos finansinės naudos ar pelnysite įtakingų žmonių palankumą. Visai gali būti, jog būsite apdovanoti garbės raštu, medaliu ar ordinu – kitaip tariant, už jūsų nuopelnus bus garbingai atlyginta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)