AČIŪ Tau, lankytojau, už tai, kad nepamiršti mūsų ir mūsų globotinių. Už tai, kad galbūt nuskriausdamas savo artimuosius padedi mums išmaitinti, išgydyti tokį gausų būrį keturkojų. Už tai, kad suteiki mums stiprybės parašydamas šiltą ir palaikantį žodį. Už tai, kad padedi tobulėti įvardindamas mūsų klaidas, už tai kad padedi tas klaidas taisyti.

AČIŪ, kad būdamas šalia mūsų leidi mums judėti pirmyn ir neprarasti vilties.

AČIŪ Tau, savanori, už tai, kad savo gyvenimą pašventei keturkojams valkatėlėms. Už tai, kad leidi jiems pajusti savo rankų šilumą. Už tai, kad linksmą vakarėlį su draugais iškeiti į ilgą varginantį vakarą valant ir tvarkant mūsų bėdulių narvelius.

AČIŪ, kad leidi jiems džiaugtis Tavimi.

AČIŪ Tau, globėjau, už tai, kad randi savo namuose kampelį mažam šuneliui ar katinėliui. Už tai, kad Tavo namų jaukumas ir ramybė įžiebia nuskriaustojo širdelėje viltį ir tikėjimą žmogaus gerumu.

AČIŪ už gėrį, šilumą ir jautrumą.

AČIŪ Tau, veterinare, už tai, kad priimi mus su ligotais, purvinais mažaisiais. Už tai, kad kantriai išklausai, patari, pabari, jei ką nors darome nemokšiškai. Už supratingumą, kai raustame, matydami dideles savo skolas Tau.

AČIŪ, kad atveri duris į gyvenimą.

AČIŪ Jums, įmonių vadovai ir kolektyvai, už tai, kad savo sunkus darbo puikiais rezultatais pasidalinate su mūsų globotiniais. Už tai, kad jaučiamės tvirčiau, žinodami jus esant su mumis.

AČIŪ už kilniaširdiškumą.

AČIŪ Jums visiems, kad leidžiate mums daryti tai, ką darome dabar. Tik jūsų dėka galime paduoti šiltos košės dubenį, tik jūsų dėka galime pagydyti sužalotus, tik jūsų dėka galime pastatyti būdelę šuneliui ar narvelį katinėliui. Tik jūsų dėka Linksmakalnyje juda prieglaudėlės statyba.

AČIŪ, kad esate su mumis!

VŠĮ „Penkta koja“, Kaunas, tel. 865282924