Nuostabiai, dar net 2 metų neturinčiai taksytei Mėtai tai jau antras kartas, kai jos gyvenimas privalo keistis. Nes ji tampa nereikalinga. Pirmasis kartas buvo dar tada, kai jai buvo vos 7 mėnesiai. Tuomet šeimininkai nepagailėjo mažylės: atvežė į sanitarinę tarnybą ir paliko. Nes Mėta per mažai savarankiška...

Nes kalytė Mėta nemoka būti viena. Ji taip prisiriša prie žmonių, su kuriais gyvena, kad likusi viena tiesiog eina iš proto: verkia, kaukia iki vėl išgirsta taip laukiamus žingsnius prie durų. Ji tapo nebereikalinga, nes per 7 mėnesius neišmoko būti viena.

Gyvūnus globojančios Ramunės dėka Mėta buvo išgelbėta iš sanitarinės tarnybos. Ir netrukus šiai gražuolei atsirado namai Klaipėdoje! Ir Mėta buvo laiminga, linksma ir pamilo dar kartą. Viena ji būti taip ir neišmoko, tas nerimas ją persekiojo visada, lyg baimė tarsi pas ją gali ir negrįžti. Kad ji bus nebereikalinga.

Deja, Mėtos nuojauta pasitvirtino, tik šįkart vietelę praranda ne dėl savo baimių. Tiesiog šeimoje atsirado vaikelis. Mėtai čia vietos nebeliko. Šeimininkų žodžiais, ši gražuolė kelia grėsmę jų mažyliui, nes yra labai pavydi ir pasilikdami Mėtą rizikuotų vaikelio sveikata...Liūdna kai situacijos sprendžiamos būtent tokiu būdu, tačiau šeimininkai mato vienintelę išeitį - išlydėti Mėtą į naujus namus...

Ir mes manome, kad Mėta nusipelnė būti ten, kur bus mylima ir kuo skubiau! Todėl gražuolė taksė ieško šeimininkų: atsakingų, rimtų, ryžtingų, suprantančių taksų charakterių niuansus, geriausia - turinčius galimybę daug laiko leisti namuose arba kartu su būsima augintine. Mėta laukia savo paskutinio mylimo žmogaus. Tu žinai, kad gali būti juo?

Tuomet skambink Mėtos likimu besirūpinančiai Ramunei tel. 8 656 22787.

P.S.: ši jauna gražuolė bus dovanojama žmonėms tik su sąlyga, kad būsimieji šeimininkai sutiks ją sterilizuoti.