Ji sakė, kad patinkančių vardų sąraše yra vardas North, tačiau veikiausiai jo nesirinks. „Man patinka Easton. Easton West, gražiai skamba“, – teigė ji.

K. Kardashian abejoja, ar norės filmuoti dukters gimimą šou „Keeping Up With the Kardashians“: „Vargu ar noriu turėti tokį prisiminimą, kita vertus, <...> galiu ir persigalvoti.“

Sužinojusi, kad laukiasi, ji nelabai norėjo pranešti naujienos seseriai Khloe Kardashian-Odom, nes ši jau kelerius metus mėgina susilaukti vaikų.

K. Kardashian (32 m.) yra sulaukusi kritikos, kad pastojusi sustorėjo. „Manau, negražu vadinti besilaukiančią moterį stora. Ko tikitės? <...> Kiek pastorėjau, manęs dabar daugiau. Visą likusį gyvenimą galėsiu plonėti, būti liekna. Nė kiek dėl to nesijaudinu. Jei ko užsimanau, suvalgau“, – pareiškė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)