Originalius ir prabangius aksesuarus mėgstantis M. Petruškevičius apstulbo atvėręs dovanų dėžutę, kurioje buvo vokiškas kryželis. Prekinio ženklo internetinėje parduotuvėje nurodoma, kad auksiniu kryželiu puoštos apyrankės kaina - beveik 800 litų.

„Tai - stilinga ir subtili vyriška apyrankė iš rudo medžio su vokiško stiliaus kryželiu, atsiųsta specialiai iš Londono", - A. Valentaitės dovaną pristatė stilistas ir pridūrė, kad tai - tik viena iš jį nustebinusių dovanų, jų M. Petruškevičius šiais metais gavo itin daug ir gana prašmatnių.

Gimtadienio išvakarėse bičiulės įteikė Mantui dovanas ir Louis Vuitton, ir Chopard maišeliuose. Be to, M. Petruškevičius apdovanotas ir išskirtiniu dėmesiu - gimtadieniniai sveikinimai pradėjo plūsti gerokai prieš šventę.

Kaip DELFI sakė sukaktuvininkas, kitąmet jau žengsiantis į trečią dešimtį, šįkart jis švęs net kelias dienas. Ketvirtadienį pradėjęs Vilniuje, šįvakar šventę perkels į gimtąjį Kauną, naktinį klubą „Mojo Lounge".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)