Labdaros ir paramos fondas „Saulės smiltys“ kovo 28 d. vyko į VšĮ „Klaipėdos tuberkuliozinę ligoninę“ tuberkuliozės filialą, vaikų skyrių paminėti pavasario šventės Šv. Velykų.

Pas vaikus atvykome su savanoriais nešini rėmėjų dovanotomis dovanėlėmis. Marginome kiaušinius lipdukais, flomasteriais ir visa kita atributika kaip tik galėjome ir mokėjome. Numarginę kiaušinius juos ridenome, daužėme ir, žinoma, valgėme. Smagu matyti vaikus laimingus ir besišypsančius ir nors kelioms akimirkoms pamiršus savo klastingą ligą – tuberkulioze.

Vaikai norėdami gauti rėmėjų įsteigtų dovanėlių turėjo pasakyti eilėraštukų, padainuoti dainelių Velykų tema. Atsirado nemažai norinčių. Po šventės ligoniukai galėjo pasmaguriauti mūsų rėmėjų iškeptais gardumynais.

Už spalvingus balionus norėtume tarti didelį padėkos žodį rėmusioms įmonėms (...). Didelį AČIŪ norėtume tarti prie renginio prisidėjusiem: Robertui Vjužaninui, Astai Banelytei, Daliui Žeimiui, fondo savanoriams - Vitai Gvazdauskaitei, Viktorijai Sadauskaitei, Živilei Kavaliauskaitei.
Ligoniukus pažadėjome aplankyti jau labai greitai.

Šventines akimirkas komentavo Labdaros ir paramos fondo ,,Saulės smiltys“ koordinatorius Klaipėdoje Edgaras Isakovas