Tačiau gražus kūnas – toli gražu ne atsitiktinumas. Tobulas kūno linijas gali turėti kiekvienas nebijantis darbo su savimi. „Judam kartu“ trenerė Aistė Alūzaitė siūlo pradėti nuo šitų trijų paprastų, kiekvienam įgyvendinamų žingsnių, kad pasistumtumėte tobulo kūno link.

1. Sveika mityba.
2. Reguliarus sportas.
3. Režimas.

Sveika mityba - visų pirma reiškia suvokimą, ką ir kada valgome, ką duoda skirtingas maistas ir kuris maistas yra visai nenaudingas.

Sporte svarbiausia reguliarumas, geriau turėti mažesnio krūvio, intensyvumo treniruotę, bet reguliariai, negu persistengti ir rizikuoti patirti traumą.

Rėžimas – visko ko pagrindas, žmogaus protas ir kūnas dirba geriausiai, kai gali numatyti poilsio ir krūvio etapus iš anksto. Todėl labai svarbu – tuo pačiu metu eiti miegoti ir keltis, valgyti panašiu metu.

Taigi kitą kartą prieš sakant: “O, koks kūnas. Kaip jam/jai pasisekė”, sustokime ir pagalvokime – ar galėčiau imtis vieno iš trijų žingsnių, kad pagražinčiau savo paties/pačios kūno linijas.

Tad jei jau esate po sveikų ir subalansuotų pusryčių, siūlome pereiti prie antro punkto ir atlikti šią „Judam kartu“ kūno dizaino treniruotę.