Lana Del Rey „Chelsea Hotel No. 2“:

Klasikinis L. Coheno kūrinys paimtas iš 1974 m. išleisto artisto albumo „New Skin for the Old Ceremony“. Kalbama, jog „Chelsea Hotel No. 2“ muzikas sukūrė amerikiečių dainininkei Janis Joplin.

Kanados poetas, dainininkas ir dainų tekstų kūrėjas, rašytojas L. Cohenas labiausiai žinomas savo dainomis ir yra tarp ryškiausių ir didžiausią įtaką XX a. antros pusės muzikai padariusių dainininkų. Be to, L. Cohenas turi ir lietuviško kraujo. Jo tėvas buvo lenkų kilmės, mama kilusi iš Lietuvos žydų, buvo imigrantė iš Lietuvos.

Jau birželio 4 d. viena ryškiausių šiandienos muzikos žvaigždžių Lana Del Rey pirmą kartą lankysis Lietuvoje. Vilniaus „Siemens“ arenoje atlikėja pristatys savo albumą „Born to Die“, kuriame didžiausi Lanos Del Rey hitai: „Blue Jeans“, „Video Games“, „Born to Die“, „Summertime Sadness“, „National Anthem“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)