Nustatyta, kad geliniams ir akriliniams nagams išlaikant populiarumą, nagams dailiosios lyties atstovės išleidžia daugiau pinigų nei plaukams. Priauginami nagai yra tokie populiarūs, kad šiuo metu šalyje yra daugiau nagus prisiauginusių moterų nei turinčių natūralius nagus.

Grožio ekspertai iš „Original Additions“ apklausė pusantro tūkstančio 20-45 metų moterų ir 2 tūkst. grožio salonų savininkų. Jų teigimu, dirbtinių nagų ir manikiūro populiarumą itin skatina garsenybės.

„Kadangi dabar vos ne kiekvienoje gatvėje galima rasti nagų saloną, manikiūras tampa neatsiejama grožio procedūrų dalis, – sakė garsi manikiūrininkė Michelle Class. – Nagai tapo labai svarbia individualaus stiliaus išraiškos dalimi ir dabar yra laikomi neatsiejama moters aprangos dalimi. Moterys suvokia, kad nagai labai daug pasako apie tai, kiek rūpinatės savo išvaizda ir ne tik. Viskas dabar tampa prieinama, profesionalų manikiūrą galima pasidaryti tiek salone, tiek ir namuose“.

Minėtos apklausos rezultatai rodo, kad septynios iš dešimties moterų neitų į pasimatymą nesusitvarkiusios nagų. O 86 proc. sakė, jog neitų į pokalbį dėl darbo nulūžinėjusiais nagais. 96 proc. moterų sakė, kad tiesiog jaučiasi geriau, kai nagai yra tvarkingi.