Šiemet TV3 švenčia 20-tąjį gimtadienį. Prieš didįjį renginį pirmadienį buvo filmuojamas specialus anonsas, kuriame nei vienas dalyvis neliko be gimtadieninio torto. Tiek stilingojo ir rafinuoto Manto Petruškevičiaus, tiek Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ar Rūtos Ščiogolevaitės, net rimtą įvaizdį saugančios žinių vedėjos Renatos Šakalytės-Jakovlevos veidai atsidūrė specialiai filmavimui užsakytuose tortuose. Šie pikantiški vaizdeliai bus kruopščiai saugomi iki pat jų pasirodymo eteryje.

Šventiškai neišsipeckiojo tik Vytautas Šapranauskas, kuris nuo sekmadieninės „Chorų karų" transliacijos, kurioje nedalyvavo, dingo lyg į vandenį. Jo filmavime laukta iki paskutinės minutės. Vėliau paaiškėjo, kad Šapras bus filmuojamas kitą dieną, kartu su dar keliais TV3 veidais.

Kaip ir dažnai atsitinka mažoje Lietuvos šou rinkoje, filmavimo aikštelėje susikirto ir buvusių mylimųjų - Rūtos Ščiogolevaitės ir Deivido Meškausko - keliai. Prasilenkti televizijų koridoriuose po skyrybų jiems teko ne kartą, be to, jie turi bendrą vaiką, tačiau čia jiems teko filmuotis bendroje scenoje. Buvę mylimieji bendravo gana šaltai.

Daugiau apie anonsų ir tyzerių filmavimą skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)