Žinomi interjero dizaineriai Dalia Mauricaitė, Nauris Kalinauskas, suomė Riina Ailio, dekoratorės Indraja Marcinkevičienė, Laima Prat ir architektė Aušra Narkeliūnienė čia sukūrė atskiras ekspozicijas, kuriose atsispindi jų požiūris į šiandienos ir rytdienos interjero tendencijas.

Šalia naujausių baldų ekspozicijų įsikūrusi Dizaino galerija vėl stebina drąsiomis būsimųjų dizainerių idėjomis. Vilniaus dailės akademijos Dizaino katedros, taip pat Kauno, Telšių dailės fakultetų, Vilniaus ir Kauno kolegijų studentai čia demonstruoja savo koncepcinius projektus.

Anot Vilniaus dailės akademijos Komunikacijos skyriaus vedėjo Mariaus Dirgėlos, jaunieji dizaineriai nesaistomi tiesioginių užsakovų reikalavimų, todėl gali laisvai interpretuoti dizaino tendencijas, ieškoti unikalių sprendimų ir savo stiliaus.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)