Buvau savaitei išvykus, todėl sportus atidėjau. Kelionėje daug filmavausi, o kol filmavausi, tai valgyt nelabai buvo kada. Paskui keliavau į Angliją, tai ten nusidėjau kelis kartus baisiai, o dabar vėl graužiu salotos lapą", - juokiasi Italijoje su Lauriu Reinikiu praėjusią savaitę viešėjusi Liepa.

„Nesisvėriau, bet kelnės truputį pakrito nuo „šikniuko". Bet dabar sugrįžau į ritmą, tai žiūrėsiu, kada pradės rezultatas matytis. Savaitgalį mano gimtadienis, važiuosiu pas senelį į kaimą. Bijau net pagalvot, kaip reikės ištvert neapsirijus", - prieš didįjį lieknėjimo išbandymą DELFI sakė dainininkė.

Atsikratyti kelių kilogramų Liepa nusprendė ir dėl scenos, karjeros merginų grupėje „Pop Ladies", ir dėl to, kad nori susigrąžinti ankstesnį svorį, su kuriuo jaučiasi geriau. Prieš keletą metų Liepa svėrė maždaug 8 kilogramais mažiau. Toks ir yra jos tikslas.

Naujienų portale DELFI ir toliau sekite Liepos lieknėjimo dienoraštį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)