DELFI skaitytojas Eimantas kreipėsi su nusiskundimu, kad tinklalapyje rubai123.lt pardavinėjamos vyriškos rankinės akcijos, rengiamos su apsipirkimų portalu kartu.lt, metu kainuoja brangiau nei įprastai. Pasak jo, prieš akciją rankinės kainavusios 75 ir 105 litus. Tokią kainą skaitytojas užfiksavo kompiuteriu per paieškos sistemą „Google“.

Jis pastebėjo, kad rubai123.lt ir kartu.lt skelbiamos akcijos metu rankines siūloma įsigyti už 99 ir 119 litų. Tiesa, pasak jo, rubai123.lt rankinių kainos vėliau buvo pakeistos į didesnes, kad akcijos metu kaina būtų mažesnė.

DELFI susisiekė su tinklapio rubai123.lt, kurie paaiškino, kad toks kainų skirtumas atsirado dėl įsivėlusios buhalterinės klaidos. „Kainos nesutampa, nes įvyko buhalterinė klaida, buvo blogai apskaičiuota prekės savikaina“, - rašoma tinklapio atstovų atsakyme DELFI. Kartu.lt atstovai nurodė, kad akcijinę ir įprastą prekės kainą jų partneriai nurodė patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)