Padanga, kurią sukūrė „Resilient Technologies“ kompanija, nuo 2012-ųjų įeinanti į „Polaris“ sudėtį, primena žinomą „Michelin Tweel“ gaminį, kur erdvė tarp išorinio ratlankio ir rato stebulės užpildyta lanksčiais virbais.

Tačiau naujajame gaminyje naudojami ne virbai, o gardelių struktūra, pagaminta iš specialios patentuotos kompozitinės medžiagos. Jos kietumo dėka gardeliai palaiko rato formą ir išlaiko kėbulo svorį, o lankstumas „suminkština“ kontaktą su kelio nelygumais.

Kaip tvirtina „Polaris“, naujieji ratai buvo ilgą laiką bandomi. Bandymai parodė, jog naujasis gaminys atsparus mechaniniams pažeidimams ir gali pakeisti įprastas pneumatines padangas. Naujosios padangos netgi buvo apšaudomos, be to, jomis penkias valandas važiuota bekele.

Vidinių gardelių konstrukcija sumanyta tokiu būdu, kad jose neįstrigtų šakos ar akmenukai. Beorė padanga saugesnė kelyje, greičiau reaguoja į vairo judesius, taip pat mažiau triukšminga.

„Polaris“ atstovai kol kas nieko konkretaus nekalba apie padangos kainą, tačiau užsimena, kad skaičius nebus labai įspūdingas.