„Amore“ per kelias savaites užkariavo radijo topus. Seniausiame ir didžiausiame šalies tope „M-1 Top 40“ ši daina pagerino 2002 metų „Anzelmutės“ pasiekimą (Nr.6), „Amore“ jame dabar lenkia tik didžiausias „Biplan“ radijo hitas – 1998 metais įrašytas „Labas rytas“ (Nr.1).

„Visada malonu įrašyti dainą, kuri sulaukia klausytojų dėmesio. „Amore“ yra tas atvejis, kai mėgaujamės tuo, kad žmonėms ši daina patinka“, – sakė „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas. Kiek daugiau nei prieš mėnesį internete paskelbtas šio kūrinio vaizdo klipas jau sulaukė beveik 155 tūkstančių peržiūrų, o kovo pradžioje „biplanams“ lankantis Minske paaiškėjo, kad „Amore“ puikiai priimama ne tik Lietuvos publikos, bet ir lietuviškai nesuprantančių klausytojų.

Vasarį interneto parduotuvėms grupė išleido savo paskutiniojo EP „Meilė“ specialią „Amore Deluxe“ versiją, o kovo mėnesį pradėjo akustinį koncertų turą po Lietuvą ir Norvegiją, pavadintą „Amore turas“. Artimiausias šių gastrolių pasirodymas kovo 30 dieną vyks Palangos muzikos klube „Vandenis“.
Balandžio pirmoje pusėje „Biplan“ surengs koncertus Bergene, Stavangeryje, Alesunde ir Osle, tarp kurių įsiterps balandžio 11 dienos koncertas Ukmergės kultūros namuose. Akustinį meilės dainų turą grupė baigs gegužės 13 dieną koncertu Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)