O dabar norėčiau truputį atitrūkti nuo temos ir paaiškinti savo požiūrį. Per kovo 11-osios eitynes kasmet žygiuoja kompanija skinhead`ų ir žmonių, kurie savęs naciams nepriskiria. Tačiau ir vieni, ir kiti žygiuoja vienoje kompanijoje. Eitynes organizuoja tokie žmonės kaip Panka, Čekutis, taigi su jais einantys žmonės, nors savęs naciais ir nevadina, mano požiūriu, su jais susitapatina. Kitaip jie galėtų organizuoti atskirą eiseną.

Naciams (patriotus nuo jų aš būčiau linkęs atskirti) jaučiu stiprią neapykantą ir norėčiau, kad tokių žmonių išvis nebūtų. Tačiau jie yra ir jie kaip ir visi kiti taip pat yra visuomenės nariai ir Lietuvos piliečiai. Taigi, jie tokie pat šios šalies šeimininkai, kaip ir visi kiti.

O dabar papasakosiu, ką aš norėčiau padaryti, jei Kovo 11-ąją būčiau Vilniuje. Kaip minėjau, meile naciams manęs apkaltinti negalėtų niekas. Ir vis dėlto šiemet aš ten dalyvaučiau. Pirmiausia pasidaryčiau plakatą su Trispalve (Kovo 11-oji vis tik) ir užrašu “Mūsų gatvės priklauso visiems” ar kokiu panašiu. Ir kai eitynės prasidės, o tuo aš beveik neabejoju, su savo plakatu nusekčiau jai iš paskos. Jei priklausyčiau kokiai organizacijai - Antifa (kuriems simpatizuoju), LGTB ar dar kuriai, paminėčiau jos pavadinimą ant savo plakato. 

Visa tai padaryčiau vardan įsitikinimo, kad niekas negali riboti teisės praeiti kuria nors gatve.

Tai ką čia papasakojau – mano asmeninė nuomonė ir jos neperšu niekam. Ir žinoma, niekam nesiūlau taip pasielgti. Taip norėčiau padaryti aš pats kaip privatus asmuo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!