„Mums didelė garbė dirbti kartu su „G&G Sindikatu“. Jie jau dabar tapo gyva Lietuvos muzikos legenda, bet yra atviri eksperimentams,“ – komentuoja „The Perfect Pill“ nariai Germanas Skoris ir Josh McClung.
–„O mūsų kūryboje visada svarbią vietą užėmė žanrų įvairovė, kiekviena daina yra skirtinga ir šį kartą atėjo hiphopo eilė.“

„Esu grupės gerbėjas, todėl nekilo jokių klausimų dėl įrašo kartu. Išgirdus pirmą demo versiją jau galėjau įsivaizduoti, kaip gerai „G&G“ skambės šiame kūrinyje.“ – teigia DJ Mamania – „Tai man primena šiek tiek „Public Enemy“ su „Anthrax“ arba „Onyx“ su „Biohazard“ darbus, bet naujoviškai. Visi, manau, atliko darbus puikiai, tiek „Perfect Pill“, tiek „G&G“ - esu labai patenkintas rezultatu“.

"Yra kelios svarbios priežastys, dėl ko norėjau dirbti kartu su „Perfect Pill“: visų pirma - tai grupė, kuri man labai patinka. Tiek savo muzikiniu stiliumi, tiek savo energija koncertu metu. Be to niekada nebuvau abejingas rock ir hiphop stilių maišymui. Kita priežastis būtų ta, jog iš tiesų mes su šia grupe esame geri draugai, kurie visada palaiko vieni kitus. Manau, turime bendrą muzikinę filosofiją - kurti tai, kas pačiam patinka, visa tai atlikti profesionaliai ir su pagarba klausytojui."


Gyvai šią dainą pirmą kartą galima bus išgirsti jau šį šeštadienį, kovo 8 d., koncerte Vilniuje, klube „Artistai“.

Šiuo metu „The Perfect Pill“ įrašinėja naują albumą, kurį planuoja pristatyti dar šį pavasarį. Tuo tarpu grupė nepamišta koncertinės veiklos – praeitą savaitę Germanas Skoris surengė anšlaginį solinį koncertą Maskvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)