Nuo šiol A. Bagdonavičienė bendradarbiaus su įmone „Krasta Auto“ konsultacinės sutarties pagrindu, ir savo ilgamete profesine patirtimi prisidės įgyvendinant strateginius projektus.

Asta Bagdonavičienė
„Sprendimą pasitraukti iš UAB „Krasta Auto“ generalinės direktorės pareigų priėmiau pati, gerai apsvarsčiusi ir apgalvojusi, siekdama balanso tarp profesinio, asmeninio ir šeimyninio gyvenimo. Džiaugiuosi, kad mano ilgametė patirtis automobilių srityje bei „Modus grupėje“ ir toliau galės būti naudinga įmonei, su kuria pasirašėme verslo konsultavimo sutartį“, - sako A. Bagdonavičienė.

Buvusią įmonės „Krasta Auto“ vadovę šiose pareigose laikinai pakeis „Modus grupės“ valdybos pirmininkas Jonas Jokštys.

Jonas Jokštys. V.Ivanovo nuotr.
„Dėkojame Astai už jos indėlį, vystant šios įmonės veiklą. „Krasta auto“ ir toliau, kaip visuomet, sieks išlaikyti tvirtas pozicijas rinkoje bei aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę, dėl kurios įmonę vertina ir klientai, ir partneriai“, - sako jis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)