Tarp naujausių jo literatūros kūrinių - knyga "Išvarymas", parašyta pagal to paties pavadinimo pjesę, pasakojančią apie lietuvių ir kitų imigrantų tapatybės paieškas Londone. Pagal ją Lietuvos nacionaliniame dramos teatre 2011-ųjų pabaigoje pastatytas režisieriaus Oskaro Koršunovo spektaklis iškart po premjeros buvo tituluotas didžiausiu pastarojo dešimtmečio teatro įvykiu.

Prozininkas, dramaturgas M. Ivaškevičiaus parašė scenarijų savo naujausiam filmui "Santa". Jis pats ir režisavo Laplandijoje nufilmuotą juostą. Kino ekranus filmas turėjo pasiekti jau šio vasario mėnesį. Bet dėl laiko stokos režisierius "Santos" premjerą nukėlė į rudenį. Tačiau apie lietuvės nuotykius Suomijoje jau galima susipažinti to paties pavadinimo naujausioje M. Ivaškevičiaus knygoje.

Su skaitytojais bendrauja M. Ivaškevičius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)