Mažylė labai draugiška, protinga, prieraiši, sargi. Tikėtina, kad augs nemaža ir bus panaši į vokiečių aviganę. Ieškomi geri šeimininkai, kurie nori ištikimos draugės ir sargybinės. Nors dar maža, jau daug iškentusi ir labai vertina dėmesį skiriamą jai, į visus pasivaikščiojimus eina su dideliu džiaugsmu ir noru pažaisti su kitais šunimis. Kieme net iš tolo atpažįsta įtartinus, išgėrusius žmones, o tada jau laikykitės...Nesitraukia nė per žingsnį ir garsiai loja, kad visi pamatytų „blogietį“.

Šiuo metu pradedam dresuoti - mergaitė labai imli ir supratinga, nori nenori prisimeni ne ką kitą kaip... komisarą Reksą! O kiekvieną rytą išgirdusi žadintuvą bėga smagiai žadinti ir tiesiog užkrečia savo gera nuotaika. Palikta viena bute elgiasi tvarkingai, griežtai laikosi taisyklių, ką galima graužti, o ko neliesti. Laikina globėja davė vardą Kieta - tikrai ne veltui. Žavi tai, kad šuo dar mažas, bet toks stiprus ir sumanus, linkęs nuoširdžiai bendrauti.

Jau pripratus prie šiltų namų labai nesinori, kad šunelis vėl atsidurtų prieglaudoje, tikrai ne vieta ten tokiai kaip Kieta. Ji nori būti mylima, kartais palepinama. Nori eit pasivaikščiot greta šeimininko - jį saugoti ir džiuginti, žaisti kartu. Ji labai labai laukia, kol galės su Jumis susipažinti! Ateityje privaloma sterilizacija.

Kreiptis į Aušrą, tel. nr.: 863145038