Prekę atpiginus trečdaliu kaina nepasikeitė

Į DELFI kreipėsi skaitytoja, atsiuntusi nuotraukas iš parduotuvės „SBA Idėjos namams“. Jose buvo užfiksuota, kad tas pats baldas – trivietė odinė sofa „Prosecco“ lapkričio ir vasario mėnesį kainavo tiek pat, nors žiemą jai neva taikoma 30 proc. nuolaida.

„Lapkričio mėnesį man buvo pasiūlyta įsigyti odinę sofą su mechanizmu už 4219 Lt. Sakė, dar pritaikys penkių procentų nuolaidą, bet dabar atvažiavus į SBA ta pati sofa stovi už 6019 Lt ir 30% nuolaida, su kuria išeina ta pati kaina – 4219 Lt", - rašė skaitytoja.

Moteris piktinosi tokia situacija. „Man pasakė, kad marketingo vadovai pabrangino. Čia vėlgi žmonių mulkinimas“, - piktinosi ji.

Pardavėjas: įsivėlė klaida

DELFI dėl kainos pasikeitimo susisiekė su „SBA Idėjos namams“ marketingo ir pardavimų vadove Giedre Jasienė. Jos teigimu, kaina nepasikeitė, nes akcija prekei buvo taikoma ir anksčiau - tiesiog įsivėlė klaida nurodant kainą. 

„Lapkritį, kai skaitytoja lankėsi SBA Idėjos namams parduotuvėje, vyko Kalėdinė akcija „Išsirink dabar, lauk Kalėdų jaukiuose namuose“ ir ššiai prekei buvo taikoma nuolaida. Galimas atvejis, kad prieš akcija ženklinant baldus darbuotojai padarė klaidą arba tikroji kaina pasimetė, nes pasirinkta trivietė „Prosecco“ buvo pakankamai populiari tarp salono lankytojų, - sakė ji. - Šiuo metu išparduodame šį gaminį iš ekspozicijos, todėl nuolaida tebegalioja".

G. Jasienė atsiprašė pirkėjos už klaidą. „Labai atsiprašome už šią klaidą ir dėkojame „Delfi“ skaitytojai už tai, kad yra SBA Idėjos namams klientė. Jos pasirinkta „Prosecco“ sofa yra puikus baldas, o dėl nesklandumų su kaina darkart atsiprašome ir kviečiame užsukti į saloną“,- komentavo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)