Slalomas, kuriame buvo kviečiami dalyvauti įvairūs visų varančiųjų ratų automobiliai, vyko jau ketvirtus metus iš eilės. Kaip ir kasmet, susirinko gausus būrys žiemos slalomo mylėtojų, tiek tarp dalyvių, tiek žiūrovų.

Nors tą pačią dieną Lietuvos mastu vyko ne vienas panašaus tipo renginys, pastebima, kad renginys „Quattro žiema“ turi didelį būrį ištikimų dalyvių. Į slalomo varžybas išankstinės registracijos metu buvo registruota virš septyniasdešimt dalyvių, o renginio dieną sulaukta keturiasdešimties dalyvių paraiškų dalyvauti slalome (dalyvių buvo 39, važiavo su 27 automobiliais).

Varžybos buvo vykdomos trijose grupėse: pirma automobilių grupė, kurių variklių galia iki 120kW, antra automobilių grupė, kurių variklių galia nuo 121kW, o trečia grupė, neatsižvelgiant į automobilių galingumą, buvo skirta dailiosios lyties atstovėms, kurių šiais metais susirinko net šešios.

Audi klubas dėkoja visiems dalyvavusiems renginyje, taip pat prisidėjusiems prie šio renginio organizavimo. Tikimės ir ateinančiais 2014 m. sulaukti tokio pat didelio būrio dalyvių bei juos palaikančių žiūrovų.