"Mes paprašysime, kad teisininkai įvertintų šitą atvejį, bet aš per daug dėl to nepergyvenu dėl vienos priežasties. Vis dėlto reikia pripažinti, iš dalies tą rašo ir žiniasklaida, visą inspektavimą Ūkio banko yra atlikęs jau ir Lietuvos bankas ir jis buvo atliekamas gana ilgai“, - antradienį Lietuvos radijui sakė A.Butkevičius.

Pasak jo, išvada dėl A.Audicko interesų supainiojimo turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

"Manau, kad laikinasis administratorius vadovavosi ir Lietuvos banko inspektavimo medžiaga, bet šituo atveju dėl interesų supainiojimo artimiausiu metu bus didesnis aiškumas“, - tvirtino A.Butkevičius.

Premjeras tikino, kad Šiaulių bankas yra tinkamiausias kandidatas derybose dėl Ūkio banko turto perėmimo.

"Lietuvos ryto" televizija pirmadienį vakare paskelbė, kad A.Audickas galėjo supainioti viešuosius ir privačius interesus, nes tvarkyti Ūkio banko reikalus pasamdė advokatų kontorą "Raidla, Lejins & Norcous", su kuria pats neseniai dirbo. Be to, televizijos duomenimis, vienas iš šios kontoros partnerių Irmantas Norkus ir Lietuvos banko vadovas Vitas Vasiliauskas yra buvę bendramoksliai, Vilniaus universitete drauge studijavo teisę.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)