Kaip ir susitikime su „Šiauliais“, alytiškiai nuo rungtynių pradžios kontroliavo žaidimą. „Dainava“ pradėjo su Aurimu Dubicku vartuose, Nerijumi Bartkevičiumi, Mariumi Miškiniu, Vaidotu Rutkausku ir Artūr Juchno gynyboje, Dariumi Cibulsku, Daniel Gunevič, Jevgenijumi Morozu – saugų linijoje, krašto saugais Martynu Biržiniu ir Mindaugu Strauka ir puolėju Pauliumi Sakaliu.

Pirmieji pasižymėjo latviai. 18 min. jie tai padarė realizuodami 11 metrų baudinį. Dėl replikos dėl abejotino „pendelio“ geltona kortele buvo apdovanotas M. Biržinis. Rezultatą „Dainava“ išlygino 39 min., po D. Cibulsko uždirbto ir pataikyto smūgio iš 11 m. Pirmojo kėlinio pabaigoje „Jelgavos“ vartams dukart grasino M. Biržinis.

58 min. „Dainava“ pradėjo keitimus: Titas Vitukynas išėjo vietoje J. Morozo. 65 min. į Alytaus vartus krito antras įvartis – po standartinės situacijos latviai kamuolį permetė per A. Dubicką. M. Miškinį pakeitė Modestas Atmanavičius, A. Juchno – Nerijus Kavaliauskas, M. Strauką – Renaldas Stankevičius, o D. Gunevičių – Dominykas Grižas. 77 min. „Jelgava“ įtvirtino savo persvarą.

1:3 – Rygoje pralaimėta pagal pajėgumą panašiai komandai, kurios sudėtyje pasirodė ne tik Latvijos, bet ir Afrikos, Lietuvos futbolininkai. Vasario 20 d. „Dainavos“ laukia dar viena tarptautinė dvikova – Marijampolės arenoje – su Suvalkų (Lenkija) „Wigry“, o vasario 23 d. – ir su „Sūduva“.