Laidos „Pinigų karta“ vedėjas ir prodiuseris Andrius Tapinas buvo lakoniškesnis. Sudarė sąrašą ir pasakė: „prašau gerbti ir mylėti“.

Beata Nicholson rekomenduoja:

Į knygų vaikams lentyną pastatyti (žinoma, prieš tai perskaičius) L. Žutautės „Kakė Makė“. Pasak B. Nicholson, labai savalaikiška ir unikali autorė. Taip pat J. Marcinkevičiaus „Grybų karą“, „Voro vestuvės“, - tam, kad nepamirštume klasikos ir to, kaip išlikti vaikais.
Staliukui, bet ne vien pavartyti, Beata rekomenduoja M. Jovaišos fotoalbumą „Neregėta Lietuva“, E. Mildažytės „Pasimatymas su Lietuva“ (šią knygą Beata net yra padovanojusi savo vyrui – angliškąją versiją) ir E. Skerstono „Elegantiški namai“.
Sielos atgaivai – John O'Donohue „Palaiminimų knyga“. Šioji guli prie Beatos lovos. „Airių poeto teologo, filosofo knyga apie tai kas amžina. Neskaitau jos nuo pradžios iki galo, bet kartais atsiverčiu ir perskaitau kokį skyrelį“, - sakė Beata. Taip pat žurnalistė varto ir E. Eimaitės knygą „Menas būti laimingam“.
Moterų galybei Beata rekomenduoja C. P. Estes „Bėgančios su vilkais“, o iš romanų serijos būtina perskaityti I. Allende knygą „Dvasių namai“.

Jūsų dėmesiui Andriaus Tapino mėgstamiausių knygų penketukas...

Ilja Ilfas ir Jevgenijus Petrovas “Aukso veršis“ ir „Dvylika kėdžių“
Michailas Bulgakovas „Meistras ir Margarita“
Stieg Larsson „Millenium“ trilogija
Alan Alexander Milne „Mikė Pūkuotukas“

...ir rekomenduojamos knygos paaugliams ir jaunimui:

J.R.R.Tolkien „Žiedų valdovas“
G.R.R. Martin „Sostų žaidimas“
W.Golding „Musių valdovas“
J.D.Salinger „Rugiuose prie bedugnės“
Andrius Tapinas „Vilko valanda“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)