Rungtynių pradžia buvo lėta ir 12 min. Tulono žvaigždės Jonny Wilkinsono netikslus baudos smūgis buvo it ženklas, kad šiandien jo komandai ne pati geriausia diena. Bordo klubas savo ruožtu atsakė dviem taikliomis saugo Camille Lopezo baudomis, o jau 33 min. Ole Avei pelnė pirmąjį rungtynių žeminimą. Dar po kelių minučių - Louiso-Benoito Madaule žeminimas po vartais. C. Lopez pataikė abejas realizacijas ir prieš pertrauką šeimininkai pirmavo jau 20:0.

Trečiąjį Bordo žeminimą 47-tą minutę šiek tiek kontroversiškai pelnė grumtynių ūsas Matthew Clarkinas. Jis visai netoliese Tulono vartų linijos pagavo C. Lopezo įžvalgiai paspirtą kamuolį ir, padedamas komandos draugų, įvirto į įskaitinį plotą. Tačiau teisėjai nepastebėjo, kad krentančiam M. Clarkinui iš rankų išsprūdo kamuolys, ir įskaitė penkis taškus. 65 min. C. Lopezas sukūrė ketvirtąjį savo komandos žeminimą. Prasiveržęs palei šoninę liniją jis lemiamą akimirką perdavė kamuolį Lachlan Munro ir šis lengvai žeminimo po vartais. Bordo klubo šventę penkiais taškais užbaigė pirmos linijos stulpas Jeffersonas Poirotas.

Šis pergalė reiškia labai daug dėl išlikimo čempionate kovojančiai Bordo komandai ir šeštadienį į stadioną susirinkusiai 28 tūkstančių sirgalių miniai. Gaila, kad prie šio laimėjimo negalėjo prisidėti traumą besigydantis vienintelis profesionalus Lietuvos regbininkas Karolis Navickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)